bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz

Audi karosszéria javítás

A Audi karosszériajavítások mindegyike a szigorú Audi minőségi szabványok alapján történik, amennyiben azokat a magasan képzett Audi szakemberek végzik el.
Amennyiben megsérült, az Ön Audija az innovatív technológia és a magas szintű szaktudás precíz kombinációját igényli ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljön. Miután szervizünk gondjaira bízta, Audija egykettőre újra visszanyeri eredeti állapotát.
A legkorszerűbb technológiák és javítási eljárások, valamint az eredeti Audi alkatrészeknek köszönhetően a Audi karosszériajavítás helyreállítja az Ön Audijának eredeti kényelmi, biztonsági és teljesítménybeli színvonalát.

Audi szervíz

Az Ön és Audi igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre.

Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve vizsgáztatást, benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatának elvégzését vállaljuk rövid határidővel.

Audi műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük a Audi szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt.

Miért minket válassz?

A kisebb koccanástól a totálkárig, minden sérülés teljeskörű javítását vállaljuk!

A Fáber Team fő profilja a karambolos, sérült, törött gépjárművek szakszerű karosszéria javítása gyorsan, precízen, szakszerűen fényezéssel.

  • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk
  • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
  • Mert segítőkészek és rugalmasak vagyunk
  • Telefonszám:
    +36-1/306-4861

  • 1154 Budapest
    Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam