autószerviz
autószerviz

Márkafüggetlen autószerviz - +36209799039

Az Ön és autója igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre.

Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve vizsgáztatást, benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatának elvégzését vállaljuk rövid határidővel.

Műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt.

Szervíz szolgáltatások

 • Olajcsere

  A motorolaj elsődleges szerepe az egymással fémesen súrlódó motoralkatrészek elválasztása, és ezáltal a súrlódásI veszteség és a kopás csökkentése. Nagyon lényeges szerepe van a motorban keletkező hő elvezetésében is, valamint az alkatrészek tisztán tartásában.
  A motorolaj szerves vegyületekből áll, amely – akárcsak az élő anyag – az idő ás a terhelés hatására megváltozik. Az olaj „öregedése” nem más, mint a használat közben bekövetkező fizikai és kémiai állapotváltozások folyamata, amely hosszabb-rövidebb idő alatt – az igénybevétellel és az eltelt idővel arányosan – a kenőolaj leépüléséhez vezet. A gyakorlatban az olajcsere periódus nemcsak a motorolaj minőségétől, hanem a kenési rendszer sajátosságaitól és a jármű üzemeltetési körülményeitől is függ.

 • Futómű javítás

  A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. A gépkocsik biztonságát és menetkényelmét a futómű állapota jelentősen befolyásolja. A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot.
  A futóművek szerkezeti elemei közé soroljuk a gépjárművek haladásával, különböző irányba való mozgatásával kapcsolatos elemeit, a rugózását, lengéscsillapítását és stabilitását biztosító szerkezeti elemeket, valamint a kerékmeghajtások szerkezetét is.

 • Kipufogó javítás

  Rossz, lyukas kipufogóval szabálytalan a közlekedés, sőt rongálja az autó többi alkatrészét is, így később még nagyobbak lehetnek a javítási költségek. A hangos kipufogó már az utolsó figyelmeztető jelzések közé tartozik, de korábban is érzékelhetjük a problémát például a fogyasztás növekedésével vagy a teljesítmény csökkenésével.
  Érdemes minél előbb elvégezni a kipufogó javítását, cseréjét mielőtt még több kárt okoz a kocsiban. (Pl.: megolvadhat az üzemanyagtartály, rongálja az üzemanyagvezetéket, deformálja a lökhárítót stb.)

 • Motordiagnosztika

  Az autó műszerfalán olyan jel vílágít,ami nem megszokott, érdemes szakemberhez fordulni és kideríteni mi állhat a háttérben. Megfelelő diagnosztikai eszközökkel elkerülhetjük a bajt és javítás esetén helyben el tudjuk végezni a munkálatokat.

 • Gumiszervíz

  Gumikkal kapcsolatos feladatok elvégzése: javítás (defektjavítás, felnijavítás), csere, használt gumik értékesítése.
  Téli gumikat érdemes feltenni 5 fok alatt.
  Az ajánlott nyomás 2,2 bar, ettől kevesebb nyomás alatt rongálódik a kocsi, sőt a fogyásztása is megnő.

 • Kormánymű felújítás

  Hagyományos és szervó kormányművek javításával-felújításával foglalkozik.
  A kormánymű javítás után futómű szerkezete megváltozik. A változás olykor szinte észrevehetetlen, de hosszabb távon mindenképpen szükséges a futómű beállítása.

 • Fékjavítás

  Fontos hangsúlyozni,hogy a gépjármű ennek a részének minden esetben kifogástalan állapotban kell lennie. Bármilyen szokatlan dolgot tapasztal ne habozzon szakemberhez fordulni a biztonsága végett. Célszerű a fékbetét és féktárcsa rendszeres ellenőrzése és karbantartása.

Miért minket válasszon?

Járműveink felszereltségét évről évre ellenőrizzük és fejlesztjük, hogy mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

 • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk
 • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
 • Mert segítőkészek és rugalmasak vagyunk
 • Telefonszám:
  +36-1/306-4861

 • 1154 Budapest
  Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam