• +36-1/306-4861
 • info@faberteam.hu
 • Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Genertel kárrendezés a Fáber Team segítségével

A szervizek esetében a biztosítók szerződött partnere azt jelenti, hogy amikor a károsult a gépkocsijával felkeresi az említett autószervizt és bejelenti a kárt gyakorlatilag szinte ugyanaz mintha ezt a biztosítóban tenné.

Álláspontunk szerint a gépkocsi tulajdonosa sokkal jobban jár, ha ebben az irányban indul el mert a javító több oldalról is meg tudja támogatni a kár rendezését abban az esetben, ha ez így történik. Alapvető helyzet, hogy olyan kárrendezésben jártas szakemberek fogadják be a kár jelentését akik egy hajóban eveznek a károsulttal, tehát közösek az érdekeik és ha egy Profi kárrendező nyújt segítő kezet a számunkra akkor már nagy baj nem lehet.

A jó kárbejelentés fél siker! Igen, tudni kell kárt jelenteni!

A biztosítónak (GENERTEL Biztosító ZRt.) nyilván nem első körös érdeke, hogy 100%-ban kártalanítsa ügyfelét, de a javítónak a célja, hogy „mindent kihozzon” a szituációból. Számtalan olyan esettel találkoztunk már a közel 20 éves kárrendezési múltunk során amely számunkra is megdöbbentő volt, de a biztosítási feltételek jogi értelmezései alapján a biztosító (GENERTEL Biztosító ZRt.) elutasította a kárigényt! Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy megtagadta fizetési kötelezettségét olyan indokokra hivatkozva amelyekről a hétköznapi gépjármű felhasználó még nem is hallott! A tapasztalt kárrendező többnyire ismeri a kényes szituációkat és segít a károsultnak a problémás helyzetek áthidalásában, így mindig, minden esetben jobb esélyekkel indul a gépkocsi tulajdonosa a megfelelő mértékű kártérítés felé.

Amennyiben a másik utat választja a kárt szenvedett fél, számolnia kell annak a lehetőségével, hogy a javításban jártas szakemberek mellőzése anyagi hátrányt okoz a számára a kárrendezés során.

Genertel kárrendezés menete a Fáber Team közreműködésével

 • Genertel kárrendezés elindítása

  A kár bekövetkezik, a helyszínen pontosan kitöltésre kerül a kék-sárga baleseti bejelentő! Rendkívül fontos, hogy a kár okozója a 14. megjegyzés rovatban tüntesse fel: a károkozásért a felelősséget elismerem! Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen dokumentummal, (amely egyébként kifejezetten az Ön biztonságát szolgálja az adott szituációban), kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és mi díjmentesen az Ön rendelkezésére bocsájtjuk a megfelelő dokumentumot.

 • Gépkocsi elszállítása

  Amennyiben a gépkocsi oly mértékű sérülést szenved el a káresemény során, hogy alkalmatlanná válik a további használatra, kérjük haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot kárrendezőnkkel Fáber Györgyivel a 06 20/ 9 731-708-as telefonszámon, illetve nyitvatartási időn túl,(08-17), non-stop autómentőnkkel a 06 20/ 450-43-49 telefonszámon és a gépkocsi elszállításáról mi gondoskodunk!

 • Genertel kárrendezés követő kárbejelentés

  Nyitvatartási időben bekövetkezett káreseményt követően, lehetőség szerint az Ön érdekében, mielőbb tegye meg a kárbejelentést kolléganőnknél a fent említett telefonszámon. A legoptimálisabb nyilván személyesen, de ha Ön ebben korlátozva van akkor ezt a mi esetünkben elektronikus úton is megteheti a karrendezes@faberteam.hu e-mail címre küldött levelében. - A kárbejelentés feldolgozását követően megtörténik a kár felvétele.

 • Genertel kárrendezés követő javítás elkezdése

  Megkérjük az érintett biztosítótól a hitellevelet. A hitellevél beérkezésekor megrendeljük az alapkárfelvétel során rögzített cserés alkatrészeket. A szükséges alkatrészek megérkezésekor elkezdődik a javítás. A kijavított, lefényezett és tökéletesen megtisztított gépkocsi átadásra kerül és Ön újra birtokába veszi!

Miért érdemes a Genertel kárrendezést a Fáber Team csapatával elkezdeni?

Közel 7000 ügyfelünk szinte egyöntetű válaszadására hagyatkozva minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy a gépjármű kárrendezés és az ezt követő javítások tekintetében a károsultak szervizünkben az egyik legjobb helyen járnak! 25 év kárrendezési és javítói múltunk önmagáért beszél.

A biztosítók (GENERTEL Biztosító ZRt.) szerződött partnereként az elmúlt negyed évszázadban rendkívül sok hasznos tapasztalatra tettünk szert és munkatársaink a legkomolyabb felkészültséggel várják a sérült gépjárművek tulajdonosait. Márkafüggetlen autószervizként a gépkocsi tulajdonosok nem tudnak Tőlünk olyat kérni amit nem tudnánk megoldani. A teljes folyamatot felvállaljuk a sérült gépkocsi szállításától a Genertel kárrendezésen át az előfinanszírozásban kivitelezett, teljes körű javításig. Rendelkezünk bér gépkocsi flottával amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a káresemény pillanatától áthidalható legyen az autó nélküli intervallum totális leredukálása. Mindent elkövetünk, hogy a bér gépkocsi költségeit a biztosító fizesse meg. A tréleres szállítás díját minden fedezettel rendelkező káresemény esetében a biztosítóval finanszíroztatjuk, így ügyfeleinknek ez nem jelent kiadást.

A kárbejelentés nálunk történik személyesen, vagy elektronikus úton, tehát ezzel kapcsolatban Önnek további teendője nincsen. A kárfelvételt saját hatáskörben végezzük, majd a hitellevél megérkezését követően a gépkocsi teljeskörű javítását előfinanszírozzuk, tehát a javítási számlát a biztosító fogadja be és téríti meg! A károsultaknak kizárólag a casco önrész kedvezményekkel csökkentett mértékét kell megtéríteni amennyiben a kár casco-ra rendeződik. A kijavított gépkocsik a kárjavításokat követően minden esetben külső-belső nagytakarításon esnek át, tehát Ön a gépkocsi átvételekor egy gyönyörűen kijavított és tökéletesen megtisztított autóval távozik!
Várjuk szeretettel autószervizünkben!

 • Telefonszám:
  +36-1/306-4861

 • 1154 Budapest
  Klapka György u. 15.

© Copyright 2015 Faberteam