bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz

Ford karosszéria javítás

A Ford karosszériajavítások mindegyike a szigorú Ford minőségi szabványok alapján történik, amennyiben azokat a magasan képzett Ford szakemberek végzik el.
Amennyiben megsérült, az Ön Fordja az innovatív technológia és a magas szintű szaktudás precíz kombinációját igényli ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljön. Miután szervizünk gondjaira bízta, Fordja egykettőre újra visszanyeri eredeti állapotát.
A legkorszerűbb technológiák és javítási eljárások, valamint az eredeti Ford alkatrészeknek köszönhetően a Ford karosszériajavítás helyreállítja az Ön Fordjának eredeti kényelmi, biztonsági és teljesítménybeli színvonalát.

Ford szervíz

Az Ön és Ford igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre.

Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve vizsgáztatást, benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatának elvégzését vállaljuk rövid határidővel.

Ford műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük a Ford szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt.

Miért minket válassz?

A kisebb koccanástól a totálkárig, minden sérülés teljeskörű javítását vállaljuk!

A Fáber Team fő profilja a karambolos, sérült, törött gépjárművek szakszerű karosszéria javítása gyorsan, precízen, szakszerűen fényezéssel.

  • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk
  • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
  • Mert segítőkészek és rugalmasak vagyunk
  • Telefonszám:
    +36-1/306-4861

  • 1154 Budapest
    Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam