Kárrendezés menete

  Kárrendezés menete

  A káresemény bekövetkezésekor rendkívül fontos, hogy a résztvevő felek az adott lehetőségek kihasználásával minél precízebben és minél gyorsabban konstatálják a történteket és fotókkal rögzítsék a helyszínt, az autókat és a sérüléseket úgy, hogy a forgalmi rendszámok kivehetőek legyenek. A helyszín rögzítésének során fontos, hogy a táblák, felfestések, sávok és forgalmi akadályok értelmezhetőek legyenek a későbbiek során is!

  A magyarok is a minőségre vevők az autószervizben

  A magyarok is a minőségre vevők az autószervizben

  2008 óta a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet minden második évben felméri a hazai autósok szervizelési szokásait, ami természetesen kiterjed arra is, hogy egy átlagos magyar vezető számára vajon melyek a legfontosabb szempontok az autószerviz választásánál - számolt be róla az Origo.

  Mivel a reprezentatív felmérése kezdte épp a gazdasági válság idejére esett, így nem meglepő, hogy az elmúlt majdnem tíz évben folyamatosan változott az autósok hozzáállása a javításhoz.

  Olajcsere helyett motorcsere?

  Olajcsere helyett motorcsere?

  A motorolaj ára egy átlagos gépjármű üzemeletetési költségeinek mindössze töredékét teszi ki, az alkatrészek költségével pedig nincs is értelme összehasonlítani. Mégis, egyre gyakrabban fordul elő a Fáber-Team szervizében is, hogy valamelyik ügyfelünk kocsijában motorcserére van szükség - csak mert nem figyelt oda a megfelelő olajszintre.

  Kiemelkedő minőséget nyertünk

  Kiemelkedő minőséget nyertünk

  Számunkra rendkívül megtisztelő, hogy a nemzetközi Bisnode minősítő intézet, magyarországon ritka, de a feltétlenül kiemelekdő kategóriába sorolható "AA" minősítést ajándékozta cégünknek.

  Újságíró borult fel egy BMW i8-assal Mexikóvárosban

  Újságíró borult fel egy BMW i8-assal Mexikóvárosban

  Nem lehetett egyszerű kimászni a tetőre borult, felfelé nyíló ajtós sportkocsiból Mexikóvárosban.

  A WreckedExotics.com weboldalra felkerült fényképeken kívül nincs információnk a Mexikóvárosban történt balesetről azon kívül, hogy egy újságíró ült a BMW i8-as volánja mögött, amikor az felborult.

  Ránézésre nem nagy tempónál történt a baleset, a képek alapján nincs is hosszú egyenes a baleset helyszínénél, talán bátran akart kanyarodni a sofőr, amikor elveszítette uralmát az autó felett és a partfalra szaladt, majd pedig felborult. A fölfelé nyíló ajtók miatt alig maradt hely arra, hogy kimásszon az utastérből, de minden bizonnyal ijedtséggel-néhány kék folttal megúszta a kalandot az autóvezető. A 2,5 millió peso árú sportkocsi valószínűleg gazdasági totálkáros lesz, rengeteg karbon elem károsodott. 

 • Telefonszám:
  +36-1/306-4861

 • 1154 Budapest
  Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam