A magyarok is a minőségre vevők az autószervizben

A magyarok is a minőségre vevők az autószervizben

2008 óta a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet minden második évben felméri a hazai autósok szervizelési szokásait, ami természetesen kiterjed arra is, hogy egy átlagos magyar vezető számára vajon melyek a legfontosabb szempontok az autószerviz választásánál - számolt be róla az Origo.

Mivel a reprezentatív felmérése kezdte épp a gazdasági válság idejére esett, így nem meglepő, hogy az elmúlt majdnem tíz évben folyamatosan változott az autósok hozzáállása a javításhoz. 2008-ban például 38% a márkaszervizeket, 51% pedig a független autószerelő műhelyeket választotta. Mindez a legfrissebb felmérések szerint mostanra jelentősen eltolódott a független műhelyek irányába, hiszen ma már a gépjármű tulajdonosok 74%-a bízza rájuk az autója javítását.

Ami azonban a leginkább örömteli a felmérésben, az a magyar autósok megváltozott szempontrendszere. 2016-ra ugyanis jelentősen visszaszorult a “költségek mindenek felett” elv, sőt ez már csak a harmadik helyet foglalja el.

A magyar autósok számára ugyanis a legfontosabb a szakértelem és a szerviz megbízhatósága, ami azt mutatja, hogy mostanra igenis megéri egy autószerviznek képzett munkatársakba és modern eszközökbe fektetni. Emellett viszont fontos szempont a műhely jó hírneve és megbízhatósága is, a gépkocsi tulajdonosok számára ugyanis bizalmi kérdés az autó javítása.

Számunkra mindez rendkívül örömteli hír. Az elmúlt években ugyanis folyamatosan azon dolgoztunk, hogy Faber Team autószervizbe érkező járműveken csakis a legképzettebb szakemberek dolgozhassanak. Mi magunk is azt tapasztaltuk, hogy a minőség, a megbízhatóság és a rugalmasság nem csak üres szlogenek, hanem olyan szempontok, amit egy komoly cég többé nem tud figyelmen kívül hagyni.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy egy autószerviz esetében legfontosabb szempont a szakértelem, tegye próbára kollégáink hozzáértését! Nem számít, hogy futómű beállításra, motordiagnosztikára, karosszéria javításra vagy akár csak egy gyors olajcserére van szüksége, budapesti autószervizünkben mindig a legjobb kiszolgálására számíthat! Előzetes bejelentkezés után várakozás nélkül fogadjuk, és segítőkész kollégák, illetve a legmodernebb eszközök segítségével találjuk meg az Ön számára ideális megoldást!