bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz

Jaguar karosszéria javítás

A Jaguar karosszériajavítások mindegyike a szigorú Jaguar minőségi szabványok alapján történik, amennyiben azokat a magasan képzett Jaguar szakemberek végzik el.
Amennyiben megsérült, az Ön Jaguarja az innovatív technológia és a magas szintű szaktudás precíz kombinációját igényli ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljön. Miután szervizünk gondjaira bízta, Jaguarja egykettőre újra visszanyeri eredeti állapotát.
A legkorszerűbb technológiák és javítási eljárások, valamint az eredeti Jaguar alkatrészeknek köszönhetően a Jaguar karosszériajavítás helyreállítja az Ön Jaguarjának eredeti kényelmi, biztonsági és teljesítménybeli színvonalát.

Jaguar szervíz

Az Ön és Jaguar igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre.

Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve vizsgáztatást, benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatának elvégzését vállaljuk rövid határidővel.

Jaguar műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük a Jaguar szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt.

Miért minket válassz?

A kisebb koccanástól a totálkárig, minden sérülés teljeskörű javítását vállaljuk!

A Fáber Team fő profilja a karambolos, sérült, törött gépjárművek szakszerű karosszéria javítása gyorsan, precízen, szakszerűen fényezéssel.

  • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk
  • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
  • Mert segítőkészek és rugalmasak vagyunk
  • Telefonszám:
    +36-1/306-4861

  • 1154 Budapest
    Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam