Karambolos javítás

A Fáber Team fő profilja a karambolos, sérült, törött gépjárművek szakszerű karosszéria javítása márka függetlenül. Valamint ezzel kapcsolatos teljeskörű biztosítási ügyintézés a káreseménytől az újbóli használatbavételig történő összes munkafolyamat szervezése, lebonyolítása. Karambolos gépkocsik és más karosszéria hibák javítása gyorsan, precízen, szakszerűen fényezéssel.

A karosszériajavítások során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, legyen szó apró esztétikai hibáról, szélvédő cseréről vagy húzató pados nagyjavításról. A javítás idejére - térítés ellenében - csereautót biztosítunk, így a javítás idején sem marad autó nélkül.

Karambolos javításhoz Időpontfoglalás
karambolos javítás
karambolos javítás

Karambolos javítás lépései

 • Kárbejelentés

  Első lépésként a gépjármű kárbejelentő lapját kell kitölteni – amely a károkozó fél biztosító társaságának űrlapja- valamint a cégünk nevére szóló meghatalmazást, hogy teljes körűen eljárhassunk az Ön kárrendezésében. Saját – CASCO-s- kár esetén, ez az Ön biztosítója!

  Hívjon fel még ma, ha kérdése van!
  +36-20/973-1708

 • Kapcsolatfelvétel

  Ezt követően munkatársunk kapcsolatba lép Önnel, ekkor Ön már nyugodtan hátradőlhet, mert mi megkezdjük a biztosítási ügyintézést, teljes körűen eljárunk kára ügyében levéve az Ön válláról a bürokratikus terheket. Ráadásul így nem kell sorban állással, telefonálással töltenie az idejét.

  Hívjon fel még ma, ha kérdése van!
  +36-20/973-1708

 • Sérült gépjármű szállítása

  Abban az esetben, ha gépjárművét trélerrel kell beszállítani, lehetőség van arra is, hogy a tréler már a helyszínre kivigye a bérautót, így Ön folytathatja útját, kényelmesen és a lehető leggyorsabban, miközben mi megkezdjük a javítást.

  Hívjon fel még ma, ha kérdése van!
  +36-20/450-4349

 • Kárfelvétel, pótszemle

  A Biztosító társaság megbízottjával saját telephelyünkön szemléztetjük le az autóját, általában a bejelentést követő két napon belül. A kárfelvétel egy másik módja a pótszemle, mely a szétszerelt autó rejtett sérüléseit hivatott feltérképezni.

  Hívjon fel még ma, ha kérdése van!
  +36-20/973-1708

 • Árajánlat - Javítási kalkuláció

  Szerződéses partneri kapcsolatban állunk szinte az összes biztosító társasággal, amely alapján az óradíjunkat és szolgáltatásainkat a Biztosító társaságok elfogadják. Kiszámítjuk a várható javítási összeget, valamint a várható javítási időtartamot is.

  Hívjon fel még ma, ha kérdése van!
  +36-20/981-2805

 • Karosszéria javítás

  Cégünk kiemelt tevékenységi körébe tartozik a tejes körű, szakszerű, precíz javítása a karosszériának, kezdve az apró sérülésektől, egészen a nagyobb idomok cseréjéig, bármilyen márkájú gépjárműről is legyen szó. A nem javítható elemeket és alkatrészeket – típustól függetlenül- beszerezzük és pótoljuk, valamint előkészítjük a fényezésre a gépjárművet. Valamint elvégezzük az egyéb szervizmunkákat is, hogy Ön kulcsrakészen vehesse át autóját!
  Részleteket ide kattintva olvashatja

Miért minket válasszon karambolos javításhoz?

Szervizünk felszereltségét évről évre ellenőrizzük és fejlesztjük, hogy mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

 • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk
 • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
 • Mert segítőkészek és rugalmasak vagyunk

Karambolos javításhoz Időpontfoglalás

 • Telefonszám:
  +36-1/306-4861

 • 1154 Budapest
  Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam