bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz

Lexus karosszéria javítás

A Lexus karosszériajavítások mindegyike a szigorú Lexus minőségi szabványok alapján történik, amennyiben azokat a magasan képzett Lexus szakemberek végzik el.
Amennyiben megsérült, az Ön Lexusa az innovatív technológia és a magas szintű szaktudás precíz kombinációját igényli ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljön. Miután szervizünk gondjaira bízta, Lexusa egykettőre újra visszanyeri eredeti állapotát.
A legkorszerűbb technológiák és javítási eljárások, valamint az eredeti Lexus alkatrészeknek köszönhetően a Lexus karosszériajavítás helyreállítja az Ön Lexusának eredeti kényelmi, biztonsági és teljesítménybeli színvonalát.

Lexus szervíz

Az Ön és Lexus igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre.

Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve vizsgáztatást, benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatának elvégzését vállaljuk rövid határidővel.

Lexus műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük a Lexus szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt.

Miért minket válassz?

A kisebb koccanástól a totálkárig, minden sérülés teljeskörű javítását vállaljuk!

A Fáber Team fő profilja a karambolos, sérült, törött gépjárművek szakszerű karosszéria javítása gyorsan, precízen, szakszerűen fényezéssel.

  • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk
  • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
  • Mert segítőkészek és rugalmasak vagyunk
  • Telefonszám:
    +36-1/306-4861

  • 1154 Budapest
    Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam