bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz
bmw-autószervíz

Opel karosszéria javítás

A Opel karosszériajavítások mindegyike a szigorú Opel minőségi szabványok alapján történik, amennyiben azokat a magasan képzett Opel szakemberek végzik el.
Amennyiben megsérült, az Ön Opelje az innovatív technológia és a magas szintű szaktudás precíz kombinációját igényli ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljön. Miután szervizünk gondjaira bízta, Opelje egykettőre újra visszanyeri eredeti állapotát.
A legkorszerűbb technológiák és javítási eljárások, valamint az eredeti Opel alkatrészeknek köszönhetően a Opel karosszériajavítás helyreállítja az Ön Opeljének eredeti kényelmi, biztonsági és teljesítménybeli színvonalát.

Opel szervíz

Az Ön és Opel igényei szerint a kiválóan képzett szakembereink folyamatos, megbízható, hatékony szervizszolgáltatással állnak rendelkezésükre.

Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javításokat, időszakos és eseti átvizsgálásokat, illetve vizsgáztatást, benzines és dízel autók környezetvédelmi felülvizsgálatának elvégzését vállaljuk rövid határidővel.

Opel műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük a Opel szakértő munkatársainkat. A gépjárműveket zárt, védett telephelyen tároljuk a javítás ideje alatt.

Miért minket válassz?

A kisebb koccanástól a totálkárig, minden sérülés teljeskörű javítását vállaljuk!

A Fáber Team fő profilja a karambolos, sérült, törött gépjárművek szakszerű karosszéria javítása gyorsan, precízen, szakszerűen fényezéssel.

  • Mert mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban vagyunk
  • Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük
  • Mert segítőkészek és rugalmasak vagyunk
  • Telefonszám:
    +36-1/306-4861

  • 1154 Budapest
    Klapka György u. 15.

© Copyright 2019 Faberteam